onsdag 14. oktober 2009

Sao Paulo for mine føtter. Nesten.

Wow.

Wow.

Serr. Nå er vi her. Turen har vært helt vanvittig vellykket til nå. Oslo - Amsterdam med beinplass på økonomiklassen på flyet som får businessclass hos SAS til å blekne. KLM anbefales fra Oslo til Amsterdam. Men fra Amsterdam og til Sao Paulo var det litt mer økonomisk størrelse på beinplassen. Litt trangere. Men, la det noen demper på stemningen??? Tja, bittelitt. Men maten var ok. Så da gikk det nesten opp i opp. Én ting er ihvertfall sikkert: 12 timer på fly anbefales IKKE.

Men vi overlevde, ganske bra faktisk. Første møte med Sao Paulo og Sør-Amerikansk jord var i begynnelsen litt forvirrende. Jeg var virkelig ikke forberedt på at folk var SÅ dårlige i engelsk. Selv damen i informasjonsskranken på flyplassen var sjanseløs da vi ba om hjelp til å finne sted å bo for natten. De kan virkelig ikke engelsk. Eksotisk.

"Dumme" som vi var lot vi oss overtale av en random, dresskledd, tilsynelatende hyggelig (altså, etter norske standarder - alt annet enn troverdig og velmenende) mann som anbefalte oss et hotell rett ved for bare 50 dollar. Vi gikk rett på, og endte opp med en sannsynligvis veldig god natt på et kjempehyggelig hotell med frokost inkludert for under 300 kroner. Jeg vil påstå at vi var heldige.

Så nå er ting i orden. Nå er vi klare for Bolivia :)

Btw, håper Norge er ok.

3 kommentarer:

  1. Å, kjære Fredrik, vi fikk jo ikke møttes! Håper du har det helt fantastisk. Godt å vite at vi snart er på samme kontinent, og ikke så veldig langt fra hverandre til og med. Jeg drar om bare én og en halv uke. Craaaaze! Vi snakkes. Glairæ!

    SvarSlett
  2. Her er det vått og kaldt! :) Savner deg! Klemmer!! Håper dere får det fint!!

    SvarSlett
  3. Det høres ut som at ting er akkurat sånn dei skal vere! Pass opp for Jetlaget!!;p Men kos dåkke masse!!:D

    SvarSlett