torsdag 17. desember 2009

Solbrente lår

Mye kan sies om de siste dagene, men det meste kan oppsummeres med noen få ord: Mørkerosa lår.

Team Kåffa ankom Rio de Janeiro mandag kveld, etter en del reisetimer. Men så vant som vi er med å reise på kummerlig vis var det naturligvis ingen sak.

På et fint hostell bare noen kvartaler fra Copacabana gikk de 3 første dagene i Brasil som et olja lyn. For de som ikke vet det kan jeg opplyse om at Copacabana (i tillegg til å være en del av rio) er en 3 kilometer lang strand med verdens fineste, hviteste sand. Høye bølger, sterk sol og varmt vann. Fantastisk.

Jeg har forresten spist villsvin, kyllinghjerte, buffalo, gris, kalkun, kylling og alle deler av kua på én og samme restaurant. Og attpåtil var det gratis. Tips til reisende: Ta med dere Eivind Arnevåg på tur. Han har kontakter.

De samme kontaktene sørget for gratis busstransport til Niterói, en halvøy utenfor/i Rio de Janeiro. Dit kom vi for noen timer siden (i skrivende stund) og bor nå på en seilklubb med svømmebasseng, kunstgressbane, sandvolleyball og det meste man kan komme på. Selv om soverommet minner oss litt om Auschwitz må man ikke kimse av at vi har 6 doer og 6 dusjer å fordele på 12 mennesker. Hallelujah.

Vi lever, vi har det fint, vi bader, går med havaianas og vi er solbrente. Og alt dette skjer i desember. Kos dere med snøen, a =P


Jo, det glemte jeg å si. Vi har besøkt Jesus. Han står rett oppi høgget her. Hvem skulle trodd det?

3 kommentarer:

  1. Så kos! ikke lenge til du er tilbake!!! Hjem til snøen du også! :)

    SvarSlett
  2. WOW! Dæven JEsuS.. Har alltid hatt lyst til å se'n! Menneeh ja, jeg savner sola som hånd i votte så ikke gidd å savn norsk jul. Her er det så kaldt at huden skriker i vinkel! Kos deg med røde lår. Solbrenthet er tegn på hygge og det er slik det skal væra! Savner ææ! Dagen er ikke helt den sammen uten...

    SvarSlett
  3. Fredrik! Du kan kose deg med solen din, i Norge ser det ut til at vi får HVIT jul i år, og da blir det ikke stort bedre. Men skal innrømme at det ikke høres så aller verst ut med solbrente lår. Her det er -10 grader ute. :)

    SvarSlett